Beyoutiful

Huid advies

Een goede verzorging van uw huid is belangrijk. Het zorgt ervoor dat uw huid mooi blijft en beschermt wordt. Bent u benieuwd wat u zelf kunt doen? Dan heb ik enkele tips voor u. 

 

-          Reinig uw huid ’s ochtends en ’s avonds. Breng hierna een verzorgende crème aan:  ’s ochtends kiest u voor een dagcrème, ’s avonds kunt u beter een nachtcrème aanbrengen.  

-          Gebruik producten die geschikt zijn voor uw huidtype. Er zijn verschillende soorten huidtypes: Normaal, droog, vet en gecombineerd. Door producten te gebruiken die geschikt zijn voor uw huidtype, kunt u uw huid optimaal verzorgen. In de salon kan ik u hierover adviseren. 

-          Drink voldoende water. Uw huid heeft water nodig voor een goede stofwisseling, en om in balans te blijven. Twee liter, oftewel acht glazen per dag draagt bij aan een goede huidconditie. 

-          Bescherm uw huid in de winter. Tijdens de wintermaanden heeft uw huid te maken met kou en wind. U krijgt minder zon, en er zijn hogere temperatuurschommelingen.  Het is hierdoor goed uw huid extra te beschermen en te kiezen voor een rijkere, vollere crème. 

-          Trekken, duwen, knijpen en drukken: doe het liever niet. Hierdoor wordt de huid juist geïrriteerd, en misschien maakt u onbedoeld zelfs littekentjes! Het beste kunt u uw huid goed verzorgen, en plekjes en puistjes met rust laten.

-          Bezoek om de zes weken uw schoonheidsspecialiste. Geef uw huid een impuls en houdt uw huidconditie optimaal: door om de zes weken een bezoek te brengen aan de salon, bent u ervan verzekerd dat uw huid die verzorging krijgt die ze nodig heeft. 

Beyoutiful
Maak direct een afspraak: 06 57 00 70 81